• 938290285
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Segona memòria de sostenibilitat

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Aplitelc sostenible02

Amb la publicació de la memòria de sostenibilitat Aplitelc Berguedà S.L.U. informa als seus clients que es manté  fidel al compromís adquirit amb l'entorn i mostra la gestió portada a terme en totes les activitats de l'any 2012.

Segons el gerent de l'empresa, Robert Molas "Seguirem treballant en les estratègies de sostenibilitat per fer front als reptes que vindran. Veiem el futur amb optimisme i ens esforcem en el dia a dia del present"

La memòria de sostenibilitat es pot consultar a la aquí, a la web de gestió sostenible rural i també en l'àmbit internacional a la base de dades de la Global reporting Initiative.

 

gri logo

Una memòria de sostenibilitat és un document corporatiu en el qual les empreses informen sobre els impactes i actuacions en els àmbits econòmic, ambiental i social generats per la seva activitat.

Un dels models de retre comptes en el camp de la responsabilitat social més reconeguts és l'elaboració de memòries de sostenibilitat segons els paràmetres de la Global Reporting Initiative, una organització que estableix un marc internacional per l'elaboració d'aquests informes. El fet d'utilitzar aquesta metodologia fa que la memòria de sostenibilitat de l'empresa sigui homologable i comparable arreu del món.