• 938290285
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Complim amb els requeriments de la norma ISO 14001:2015

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Un nou pas endavant d’Aplitelc Berguedà, S.L.U. en la millora del nostre Sistema de Gestió Mediambiental

Primer va ser l’adaptació a la nova normativa ISO 9001:2015, que ens va permetre millorar en la gestió del nostre sistema de qualitat, i l’ha seguit l’adaptació a la normativa ISO 14001:2015 per millorar en la gestió de la nostra activitat industrial respecte als aspectes mediambientals.

Com en la normativa 9001, la nova normativa 14001 afegeix requisits relacionats amb el lideratge, demostrant la importància i el vincle que ha d’existir des de l’alta direcció amb la planificació de les estratègies empresarials per la millora i la consecució dels objectius ambientals.

S’afegeix el concepte “Cicle de Vida” que permet conscienciar i visualitzar tots els processos ambientals que repercuteixen al medi ambient derivats de les operacions i els serveis que realitza l’empresa, des de les matèries primeres fins al reciclatge o la reutilització dels materials.

Un altre aspecte important en la nova normativa és el control de la cadena de valor i l’avaluació del compromís dels nostres grups d’interès. Per aquest motiu realitzem avaluacions de proveïdors, tenint en compte les seves polítiques mediambientals i realitzant les comunicacions pertinents respecte a la nostra filosofia de negoci.

14001

 

Nous reptes, ISO 45001:2018

Continuem adaptant-nos a les noves normatives internacionals d’organització i iniciem els processos d’adaptació a la nova normativa ISO 45001:2018, que substituirà a l’actual OHSAS 18001 i que permet un període de transició de 3 anys entre ambdues normatives.

Amb aquesta nova versió, les 3 normatives compartiran una estructura d’alt nivell, que focalitza la participació de l’alta direcció, la participació activa de tot el personal de l’empresa i una visió més global de la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut.