• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de privacitat

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

De conformitat amb el Reglament 2016/679 de 27 d’abril i la Llei 34/2002 la informació generada i recollida en aquest lloc web està sotmesa a les mesures de seguretat necessàries per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades recollides i està gestionada per:

Raó Social: APLITELC BERGUEDÀ, S.L.U.

NIF/CIF: B-60536554

Domicili Social: C/ Sant Marçal, P.I. La Sala parcel·la 6. 08692 Puig-reig (Barcelona)

Telèfon: 938290285

Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Les dades recollides s’utilitzaran per a les següents finalitats:

  • Realitzar gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web.
  • Realitzar comunicacions comercials publicitàries per mitjans físics o electrònics, sempre que l’usuari hagi consentit de manera expressa l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica mitjançant la subscripció a la NEWSLETTER.
  • Respondre consultes i/o informacions requerides per l’usuari.
  • Obtenir l’opinió respecte als serveis i/o productes proporcionats.
  • Notificar canvis en la Política de privacitat, Nota legal o Política de cookies.
  • Analitzar l’ús de la pàgina web.

Es pot revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les seves dades es conservaran mentre duri la seva relació comercial amb nosaltres o exerciti el seu dret a cancel·lació.

 

LEGITIMACIÓ

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment en el moment de marcar la casella corresponent d’acceptació.

La no acceptació de la present política suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació.

 

DESTINATARIS O CESSIONS

APLITELC BERGUEDÀ, S.L.U. no realitza cap cessió o comunicació de dades a tercers. Únicament es facilitarà informació en cas d’ordre judicial o per obligació d’una norma legal, sense perjudici de bloquejar o cancel·lar el seu compte.

La informació que ens proporciona a través d’aquest lloc web serà emmagatzemada en els servidors d’APLITELC BERGUEDÀ, S.L.U. contractats a l’empresa INFORPRO CONFIANÇA DIGITAL, S.L. amb CIF B-66933276 i domicili fiscal al Camí de Garreta, 83A 08600 Berga (Barcelona).

 

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

Com a interessat pot sol·licitar la rectificació de les dades, sol·licitar la cancel·lació o supressió, la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació davant d’APLITELC BERGUEDÀ, S.L.U. mitjançant sol·licitud tramesa per correu ordinari o enviant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i adjuntant fotocopia del DNI o qualsevol document identificatiu, tal com indica la llei.

Si no obté una resposta satisfactòria i desitja formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pot adreçar-se a l’Agència Espanyola de Protecció de dades (www.agpd.es).

 

XARXES SOCIALS

L’informem que APLITELC BERGUEDÀ, S.L.U. té presència en les xarxes socials. El tractament de les dades de les persones que es facin seguidores de qualsevol de les nostres xarxes socials es regiran per aquest mateix apartat, així com per les condicions d’ús, política de privacitat i normativa d’accés que pertanyi a cada xarxa social i que hagin estat acceptades prèviament per l’usuari.


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades