• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ENGINYERIA

icons8-design-filled-90.png

Estudiem les vostres necessitats i us oferim les solucions que més s'adaptin a vosaltres, assessorant-vos i acompanyant-vos en tots els processos del projecte.

ENERGIES RENOVABLES

icons8-renewable-energy-90.png

Assesorament, disseny, instal·lació i manteniment en diferents tipus d'energies renovables per buscar la solució més òptima per al vostre cas.

AUTOMATITZACIÓ I PROGRAMACIÓ

icons8-automation-90.png

Us oferim tot tipus de solucions per optimitzar els vostres processos industrials i per renovar o actualitzar les instal·lacions mantenint-les d'acord amb les normatives.

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS

icons8-factory-90.png

Podeu controlar tots els vostres processos industrials i la vostra maquinària a través de la programació amb PLC's i els sistemes SCADA.

MANTENIMENT

icons8-maintenance-90.png

Realitzem el manteniment preventiu de les vostres instal·lacions per evitar avaries greus que produeixin costos inesperats i t'assesorem de la millor opció per al manteniment correctiu.

ENGINYERIA TÈCNICAENGINYERIA DE SOFTWAREFABRICACIÓ

Disposem d’una estructura optimitzada per intervenir, gestionar i desenvolupar totes les fases d’instal·lacions i equips elèctrics amb un potent nucli d’enginyeria tècnica, enginyeria informàtica i fabricació.

ELS NOSTRES CLIENTS

ÚLTIMES NOTÍCIES DEL NOSTRE BLOG

BUTLLETÍ

TWITTER

GALERIA

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades