Sobre Aplitelc

Aplitelc Berguedà S.L.U. és una empresa creada el 1991 avalada per una llarga tradició familiar en el sector elèctric. Ha desenvolupat projectes en tot el territori espanyol i també a nivell internacional amb obres a Panamà i Burundi. Actualment estem treballant en la nostra implantació en nous mercats internacionals.

Els serveis més rellevants que oferim són l'automatització de centrals hidroelèctriques i de maquinària en general, instal·lacions elèctriques en alta i baixa tensió, incorporació d'automatismes de noves tecnologies (PLC, sistemes Scada), telegestió de centrals i sistemes de control via GSM i instal·lacions d'energies renovables.

El nostre mercat està format per companyies elèctriques, empreses de servei de telecomunicacions, auto productors i empreses dedicades a l'explotació d'energies renovables (hidràulica, eòlica i solar) i per la indústria en general.

La nostra empresa està situada en una nau al polígon industrial La Sala de Puig-reig, disposem d'una superfície útil de 1.300 m² distribuïts en taller, magatzem, oficina tècnica, laboratori de qualitat, oficina administrativa, despatxos i serveis. Disposem d'enginyeria pròpia, servei postvenda, manteniment i reparació d'avaries. El nostre esperit és la formació i millora continua per tal d'aplicar les noves tecnologies que ofereix el mercat en el nostre sector.

nau

 

ISO9001 ISO14001 ISO18001 REPRO GRI