Certificacions

ISO 9001:2015
El 2009 Aplitelc Berguedà S.L.U. va obtenir, mitjançant l'empresa Bureau Veritas, el Certificat de Qualitat ISO 9001 referent a l'execució i manteniment d'instal·lacions elèctriques en alta i baixa tensió i quadres elèctrics.

Descàrrega en pdf


ISO 14001:2015
El 2013 Aplitelc Berguedà S.L.U. va obtenir, mitjançant Bureau Veritas, el certificat del sistema de gestió mediambiental ISO 14001 referent a l'execució i manteniment d'instal·lacions elèctriques en alta i baixa tensió i quadres elèctrics.

Descàrrega en pdf


OSHAS 18001:2007
El 2015 Aplitelc Berguedà S.L.U. va obtenir, mitjançant Bureau Veritas, el certificat del sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball OHSAS 18001:2007 referent a l'execució i manteniment d'instal·lacions elèctriques en alta i baixa tensió i quadres elèctrics.

Descàrrega en pdf


REGISTRE DE PROVEÏDORS REPRO
Achilles identifica, qualifica, avalua proveïdors en nom de compradors de grans corporacions a tot el món. L'objectiu és disposar d'informació contrastada i generar relacions de confiança mitjançant la creació de comunitats.

Descàrrega en pdf

GLOBAL REPORTING INITIATIVE
Des de l'any 2012 Aplitelc Berguedà S.L.U. publica anualment la Memòria de Sostenibilitat, document corporatiu on les empreses informen sobre la seva actuació i impacte en l'àmbit econòmic, ambiental i social.

Global Reporting initiative és una organització que estableix els paràmetres per l'elaboració d'aquest tipus d'informes, això permet que la memòria de sostenibilitat sigui homologable i comparable a nivell internacional.

Global reporting initiative


RASIC
Registre d'Agents de la Seguretat de Catalunya. Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista: Alta Tensió i Baixa Tensió.

Descàrrega en pdf


REA
Registre d'Empreses Acreditades de Catalunya.

Descàrrega en pdf

 

ISO9001 ISO14001 ISO18001 REPRO GRI